پرش به محتوا

لوکال سئو چیست؟ + شیوه اصولی انجام Local SEO

هوشمندتر شدن مرورگرها نتایج جستجوی آن‌ها در مقایسه با موقعیت مکانی کاربران تغییریافته است، یعنی گوگل موقعیت مکانی اشخاص را تعیین نموده و نتایجش را بر آن مبنا تنظیم می‌کند. در این نوشتار می کوشیم تا نکاتی را برای شما علاقه مندان به خرید بکلینک تشریح نماییم:

سئو محلی یا Local SEO چیست؟

Local SEO  یا سئو محلی و جغرافیایی به عملیات بهینه‌سازی سایت جهت بالا بردن رتبه سایت در نتایج جستجوی محلی مرورگرها اطلاق می‌شود.

 در شرایط کنونی سئو محلی و جغرافیایی با افزایش بالای روبه‌رو بوده است، به‌این‌علت که کاربران با جستجوی عبارات به شکل جغرافیایی نتایج بهتری را در مرورگرها کسب می‌نمایند. برای نمونه در ذهنتان خانواده‌ای را مدنظر قرار دهید که در منطقه‌ی سیدخندان تهران قصد پیدا نمودن رستوران و میل کردن ناهار را دارند، آن‌ها با جستجوی لغت رستوران و یا عبارت رستوران در تهران به نتیجه دلخواه خود دست نمی‌یابند ولی درصورتی‌که عبارت رستوران در سیدخندان تهران که لغتی جغرافیایی به‌حساب می‌آید را جستجو نمایید، فهرستی از رستوران‌های موجود در منطقه سیدخندان با عکس‌ها و رتبه‌بندی آن دریافت می‌نمایند. این نتایج را نتایج جستجوی محلی یا Local SERP می‌نامند.

روش‌های ارتقای سایت جهت لوکال سئو

به ثبت رساندن سایت در گوگل مپ

 Local SEO با به ثبت رساندن سایت در گوگل مپ آغاز می‌شود، اگر داده‌های مرتبط با یک بیزینس  در Google Map  به ثبت نرسیده باشد آن سایت در نتایج محلی گوگل (Local SERP) جایگاهی را دارا نمی‌باشد. شما می‌توانید به‌منظور ثبت اطلاعات کسب‌وکار خود در گوگل مپ به‌وسیله صفحه https://mapmaker.google.com/mamaker?hl=en عمل کنید. این موضوع را فراموش نکنید که مطالب و داده‌ها را با جزئیات درج کنید، زیرا کلیه موقعیت‌های جغرافیایی بایستی به تأیید کارشناسان گوگل برسد.

گوگل بیزینس

گوگل بیزینس یا کسب‌وکار گوگل، جهت بهبود و ارتقای رتبه‌بندی سایت در نتایج جستجوی محلی ابزار بسیار خوبی به‌حساب می‌آید ولی این ابزار به علت مشکلات تحریمی در ایران متأسفانه حمایت نمی‌شود، درنتیجه توضیح بیشتری درباره آن نمی‌دهیم.

انتخاب نمودن عنوان صفحه به همراه لغت کلیدی مکانی

صفحاتی که دارای عناوینی می‌باشند که دربرگیرنده‌ی لغات کلیدی مکانی می‌باشد، رتبه‌بندی فوق‌العاده مناسب‌تری در نتایج جستجوی محلی دریافت می‌کنند، به‌طور مثال در هنگامی‌که یک کاربر کلمه طراحی سایت را در گوگل جستجو می‌کند درصورتی‌که جستجوگر وضعیت کاربر را در تهران بشناسد، صفحاتی که عناوین آن‌ها دربرگیرنده‌ی لغت تهران است، جهت دریافت رتبه بهتر فرصت مغتنم‌تری را دارا می‌باشند.

به کار بردن Schema

علامت‌گذاری تگ‌های HTML با به کار بردن Micromedia یا Json کمک شایانی به بالا بردن جایگاه سایت در نتایج جستجوی محلی خواهد نمود. به‌این‌علت که خود سایت Schema به‌طور مناسب این مبحث را تفسیر کرده و بیان نموده، توصیه ما این است که ادامه کار علامت‌گذاری را در http://schema.org/localbusiness   پیگیری نمایید.

قرار دادن Review در صفحه گوگل مپ

نخستین عمل جهت شروع سئوی محلی به ثبت رساندن سایت در گوگل مپ است.  ازجمله الزاماتی که گوگل مپ جهت استفاده در هر کسب‌وکاری مدنظر قرار می‌دهد، توانایی منظور کردن ایده‌های کاربران و بازدیدکنندگان برای آن بیزینس است که به‌صورت Write your review و در پایین نقشه واقع‌شده است. کسب‌وکارهایی که رتبه‌بندی نزدیک‌تر به ۵ داشته و تعداد ایده‌های بیشتری دارند، دارای رتبه‌بندی مناسب‌تری در مقایسه با سایر رقبا می‌باشند، درنتیجه از مشتریان خود درخواست نمایید که توسط جستجو و بررسی نام برندتان در گوگل مپ شما را پیدا نموده و امتیاز ۱ تا ۵ را به شما می‌دهند.

ساخت و ایجاد لینک توسط آنکر تکست جغرافیایی

از دیگر عوامل تأثیرگذار در ارتقای رنکینگ در نتایج محلی، ایجاد بک لینک به‌وسیله‌ی انکر تکست (Anchor Text) لغت کلیدی جغرافیایی است، برای نمونه درصورتی‌که می‌خواهید در عبارت طراحی سایت در تهران رنک درخوری کسب نمایید، لینک‌های گوناگون و دارای کیفیت مناسبی با عناوین طراحی سایت در تهران و طراحی سایت تهران ایجاد نمایید.

ساخت و ایجاد صفحه Google Plus

بهبود و ارتقای رنکینگ سایت در نتایج محلی مؤثر، درگرو برخوردار بودن از صفحه گوگل پلاس و Verify یا تأیید نمودن آن توسط وب‌سایت است. اگر عنوان صفحه گوگل پلاس و عنوان سایت با هم یکسان باشند تناسب خوبی داشته و بهتر می‌باشد و این موضوع را هم فراموش نکنید که وب‌سایت و صفحه گوگل پلاستان را حتماً Verify یا تأیید نمایید تا بدین‌وسیله خزنده‌های گوگل قادر باشند، ارتباط بین سایت و Google Plus شما را بپذیرند.

وارد نمودن مشخصات و ویژگی‌های تماس

پیشنهاد ما این است که نشانی و مشخصات شرکت و یا بیزینس تان را به‌علاوه کد شهر و کد پستی در سایت وارد نمایید تا گوگل بتواند به درک بهتری از ارتباط میان گوگل مپ و سایت برسد.

اشتراک‌گذاری و به ثبت رساندن سایت در دایرکتوری‌های محلی

از دیگر عوامل اثرگذاری بر رنکینگ سایت در نتایج محلی گوگل و دیگر مرورگرها، حجم و میزان به اشتراک گذاشتن سایت در شبکه‌های اجتماعی، تعداد بک لینک‌هایی که دارای کیفیت مناسبی هستند و حضور داشتن در دایرکتوری‌های محلی می‌باشد.

8 دیدگاه دربارهٔ «لوکال سئو چیست؟ + شیوه اصولی انجام Local SEO»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *