پرش به محتوا

آشنایی با پدیده رقص گوگل ( Google Dance ) و نکاتی راجع به آن

 Google Dance  یا رقص گوگل ازجمله الگوریتم‌های نامشخص گوگل می‌باشد و  تاکنون گوگل مستقیماً وجود الگوریتمی به این نحو را مورد تأیید و یا تکذیب قرار نداده است.

رقص گوگل چیست؟

این احتمال وجود دارد که این الگوریتم، رتبه‌بندی یک سایت قدیمی را در حد بسیار زیادی با افت روبه‌رو کند و یک سایت جدید را جانشین آن سایت قدیمی می‌نماید و به‌طور مستقیم یا برعکس عمل نماید (به این معنا که رنک یک سایت جدید را کاهش می‌دهد و رتبه‌بندی یک سایت قدیمی را ارتقا می‌دهد و با افزایش مواجه می‌کند.)

اغلب اسناد و مطالب در رابطه با طرز کارکرد گوگل دنس سندیت آن‌چنانی ندارد ولی همین اسناد هم نشان‌دهنده‌ی مقصود گوگل از طراحی این الگوریتم می‌باشد که در کل فرصت دست یافتن به رنک بهتر برای کلیه وب‌سایت‌ها، به‌ویژه وب‌سایت‌های جدید را ارائه می‌نماید.

چگونه متوجه شویم که سایتمان در معرض گوگل دنس قرارگرفته است؟

تغییر مکان رتبه‌ای که گوگل دنس موجب آن می‌شود فوق‌العاده کوتاه‌مدت بوده و اکثراً چنددقیقه‌ای می‌باشد. درنتیجه درصورتی‌که تغییر ناگهانی با مدت اندک در رنکینگ سایتتان مشاهده نمودید حالا این تغییر می‌خواهد پیشرفت باشد یا پسرفت، احتمالاً گوگل دنس برای شما دردسر ایجاد نموده است.

به‌خودی‌خود رقص گوگل چیز آن‌چنان بدی نمی‌باشد، این موضوع طبیعی است و این امکان وجود دارد که هر سایتی به آن دچار شود ولی به‌طورمعمول برای سایت‌های جدیدی که پروسه سئو را جدیداً آغاز نموده‌اند رخ می‌دهد.

گوگل دنس در زمان سندباکس

زمانی که وب‌سایت در سندباکس گوگل (Sandbox) جای می‌گیرد، ازجمله مواقعی که وب‌سایت‌ها پیوسته دچار عدم ثبات رنکینگ یا همان رقص گوگل می‌شوند. سایت‌هایی که جدیداً ایجادشده‌اند به علت آزمون‌وخطایی که گوگل بر روی سایت‌ها جهت ارزیابی اسپمر بودن و یا نبودن صورت می‌دهد در سندباکس گوگل جای می‌گیرد. درنتیجه درصورتی‌که دامنه استارتر تان به‌صورت پیوسته نوسان تغییر رتبه و رنک داشته باشد به‌طور حتم درون سندباکس می‌باشد و ریشه دنس آن از مربوط به سند باکس است.

منبع: سون بک لینک، مرکز خرید ریپورتاژ

2 دیدگاه دربارهٔ «آشنایی با پدیده رقص گوگل ( Google Dance ) و نکاتی راجع به آن»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *