پرش به محتوا

محتوای اقتباسی چیست و چگونه تولید می گردد ؟ (کامل)

برخی مواقع دیده شده است که محتوای تولید شده وب مسترها توسط خودشان، برگرفته از سایت‌های دیگر می‌باشد. هدف از این عمل بالا بردن حجم صفحات و اختصاصی نمودن داده‌های انتشار یافته می‌باشد.

در صورتی که تولید محتوای صحیح و خالص بدون مد نظر قرار دادن کیفیت زیاد تولید آن باشد، احتمالاً نتواند نیاز محتوایی سایتتان را فراهم نماید، ولی در صورتی که شما به ارائه سرویس و یا خدماتی خاص در سایت خود اقدام کنید عکس این عمل اتفاق می‌افتد. حتی برخی اوقات اگر ثابت گردد که محتوای برگرفته شده از سایت اعلام شده کپی شده است، هم جریمه خواهید شد و هم متهم می‌شوید که قانون جهانی کپی رایت را رعایت ننموده‌اید به‌علاوه برای سئو سایت هم مشکل سازمی باشد.

بنابراین مد نظر قرار دادن تولید محتوای بااهمیت و تازه از اهمیت زیادی برخوردار است و موجب برتر بودن سایت شما نسبت به بقیه رقیبان شما می‌شود.

اگر محتوای باکیفیت انتشار یابد، افزایش تعداد بازدیدکنندگان و کاربران و در نتیجه رشد صعودی در رده بندی گوگل (SERP) را به همراه دارد.

انواع مختلف محتوای اقتباسی به شرح ذیل می‌باشد:

  1. سایت‌هایی که اقدام به انتشار محتوای تولیدی بدون ذکر نام و منبع مشخصی می‌نمایند. (که بایستی به صاحب اثر یا ناشر آن مبلغی به‌عنوان حق نشر بپردازید.)
  2. سایت‌های خصوصی که مقاله، ویدئو، متن، و عکس‌های دیگر رسانه‌ها را برداشته و در متن خود منتشر می‌نمایند بدون اینکه نام صاحب اثر را ذکر کنند و نام سایت را بیان نمایند.
  3. کپی و منتشر نمودن دوباره محتوای تولیدی بدون اینکه حتی یک لغت در سایت اضافه نماییم.
  4. از محتوای تولید شده کپی برداری شده و یک سری تغییرات کم در متن انجام می‌شود (شامل جایگذاری و تغییر برخی جملات و کلمات مشابه )

توجه داشته باشید که محتوای کپی برداری نوعی نامناسب از این نوع محتوا به‌حساب می‌آید که ممکن است سایت شما به‌آسانی از دیگر سایت‌های هم رده باز بماند.

محتوای اقتباسی

به‌گونه‌ای از محتوا که به شکلی غیرقانونی و غیرمجاز سرقت شده و توسط فرد یا افرادی در وب سایت دیگر بدون هیچ اطلاعاتی و یا بدون اجازه از مالک اثر منتشر می‌شود محتوای اقتباسی می‌گویند.

بدین مفهوم که انتشار غیرقانونی یک محتوا بدون اجازه مالک اثر در سایتی جدا از سایت مذکور را محتوای اقتباسی یا محتوای سرقت شده نام‌گذاری می‌نمایند.

دزدیدن محتوا ممکن است به شکل‌های گوناگونی رخ دهد. برای نمونه قادر خواهید بود مضمون سایتی را توسط یک عملیات آسان کپی و چسباندن (Copy, Paste) به سایت خود وارد کرده و در واقع سرقت نمایید. همچنین می‌توانید از راهکارهای پیچیده‌تری مانند استفاده از نرم افزارهای به‌خصوص، تکنیک‌های برنامه نویسی از قبیل HTML و DOM و … نیز استفاده نمایید.

اغلب سایت‌هایی که می‌خواهند در رنکینگ گوگل اختلال ایجاد کنند از مطالب کپی شده و بدون اجازه مالک سایت استفاده می‌کنند. به این شکل که با مهارت ویژه‌ای مطالب تولیدی را برداشته و در سایت خود استفاده می‌نمایند. بعد از آن وقتی که ردیابی می‌شوند، مطالب خود را حذف نموده و کلاً دامنه خود را از دسترس خارج کرده و به‌طور کلی حذف می‌شوند.

توضیح محتوای اقتباسی توسط Techopedia

کسانی که اطلاعات و محتوای گوناگون را از سایت‌های مختلف برداشته و در واقع سرقت می‌کنند می‌توانند ترافیک را توسط محتوای باکیفیت کپی شده از دیگر وب سایت‌ها ایجاد نمایند. این افراد به‌آسانی با مطالب کپی شده شروع به جذب ترافیک و کاربر می‌کنند.

حتما ببینید: خريد بك لينك چیست؟

تمام وبلاگ نویسان با Scraper ها (کسانی که مطالب دیگر وب سایت‌های مفید و گوناگون را کپی برداری می‌کنند) مشکل دارند. به این دلیل که قصد Scrapper ها مطالب و محتوای وبلاگ نویسان می‌باشد. اشکالات فنی در موتورهای جستجو موجب انتشار محتوا و مطالب آن‌ها می‌شود، چون هنوز موتورهای جستجو نمی‌توانند محتوای کپی برداری شده را از محتوای اصلی تشخیص دهند.

تاریخ انتشار و مسائلی از این دست در تعیین مطالب کپی برداری شده مشارکت دارند اما هدف ما از این بحث افرادی است که در این کار مهارت دارند و بدون اینکه جستجوگرها به ماهیت آن‌ها پی ببرند، عمل خود را انجام می‌دهند.

این افراد با استفاده از روش‌هایی ویژه، مطالب را با سرعت زیادی کپی و در سایتی دیگر انتشار می‌دهند و به این روش جستجوگرها را سردرگم می‌کنند و آن‌ها نمی‌توانند مالک و صاحب اصلی مطالب را بیابند.

به‌وسیله بعضی اعمال ساده مثل افزودن لینک به مطالب سایت می‌توانید اطلاعات خود را حفظ کنید. حداقل کاربرد این عمل این است که به آن‌ها اجازه می‌دهد تا مطالبشان را نشانه گذاری کنند.

روش‌های پیچیده‌تری هم جهت مقابله با Scraper ها موجود است که در ذیل برخی از آن‌ها آمده است:

  1. بلاک آی پی آدرس‌ها
  2. بلاک ربات‌ها توسط رمزهای جاوا اسکریپت
  3. برنامه‌های تجاری Anti – Bot
  4. استفاده از راهبرد Honey Pot یا ظرف عسل جهت به شناسایی ربات‌های مشکوک

1 دیدگاه دربارهٔ «محتوای اقتباسی چیست و چگونه تولید می گردد ؟ (کامل)»

  1. من خیلی مخالفم با محتوای اقتباسی
    از بچگی تا اخر پیری به ما میگن از جای دیگه چیزی بگو
    من میخوام محتوام رو خودم تولید کنم نمیدونم چه مشکلی داره ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *